Karaman Valisi Akkoyun, Ermenek İlçesinde Temaslarda Bulundu

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Ermenek ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Akkoyun, ziyaretler kapsamında Ermenek ilçesine bağlı Çamlıca köyünü ziyaret etti. Vali Akkoyun, vatandaşlar ile bir araya gelerek bir süre sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Akkoyun, daha sonra Çamlıca köyünde bulunan geleneksel motifleri, ahşap işçiliği ve tarihî dokusuyla dikkat çeken, yakın zamanda restorasyon çalışmalarının başlayacağı Izgar Konağı’nda incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı.

Vali Akkoyun, Ermenek İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur’dan ilçedeki emniyet konuları ile ilgili bilgiler alıp ziyaret defterini imzaladı.

Ermenek İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Ast.Kd.Bçvş. Mehmet Çöl’den jandarma bölgesindeki güvenlik konuları ile ilgili bilgiler alıp ziyaret defterini imzaladı.

Aşağıçağlar köyünü ziyaret eden Vali Akkoyun, vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Akkoyun, Ermenek ziyareti kapsamında Yukarıçağlar köyünü ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir süre sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Katranlı köyünü de ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, vatandaşlarımız ile sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Akkoyun daha sonra 2014 yılında Ermenek ilçesi Pamuklu köyünde yaşanan maden kazası sonucu vefat eden maden işçilerinin Aşağıçağlar köyünde bulunan kabirlerini ziyaret etti.

Akşam ise Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında, Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Oda Başkanları ve Muhtarların katılımıyla Ermenek İlçesinin İhtiyaçları Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Ermenek ilçesinin mevcut ihtiyaçları ve sorunları ele alınıp, ilçedeki kurum çalışmaları değerlendirildi.