Karaman Unutmayacak

TAKİP ET

MERHUM BAŞKAN YENİLMEZ İÇİN TAZİYE MESAJLARI

 
ULAŞTIRMA BAKANI L.ELVAN; “HEP KARAMAN’A YAPTIĞI HİZMETLERLE HATIRLANACAK” “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Yenilmez’in vefatı nedeni ile yayınladığı mesajında şöyle dedi;  “Bir süredir Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Yenilmez’in vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Karaman sevdalısı olan Yenilmez, çalışmaları ile Karaman'a büyük hizmetlerde bulunmuş bir işadamımızdı ve her zaman bu çalışmaları ile hatırlanacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine ve tüm Karamanlılar'a başsağlığı diliyorum.”    VALİ M. KOCA; “ALLAH RAHMET EYLESİN” Vali Murat Koca, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybeden Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez’in vefatından dolayı bir taziye mesajı yayınladı. Vali Koca mesajında; “Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde  karaciğer nakli yapılan Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez dün sabah 07.30'da hayatını kaybetmiştir.  Hayatını kaybeden Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez’e Allah’tan rahmet diliyor, başta ailesi olmak üzere yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır niyaz ediyorum.”
BAŞKAN ÇALIŞKAN; “BİR KARAMAN SEVDALISI İDİ”
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez’in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Çalışkan Mesajında, “Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bir süredir tedavi gören Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Ahmet Yenilmez’in vefat haberini derin bir üzüntüyle duyduk.  Tam bir Karaman sevdalısı olan ve Karaman için büyük çalışmalar yapan Sayın Ahmet Yenilmez’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm Karaman halkına başsağlığı diliyorum.” dedi. 
KAMU SEN İL TEMSİLCİSİ HOTAMIŞLI; “ HAKK’A YÜRÜDÜ” Karaman Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ziya Hotmışlı, Ahmet Yenilmez’in vefatı nedeni ile yayınladığı mesajında; “Karaman’da pek çok hayırlı işe öncülük etmiş , esnafın ve gariplerin hamisi derviş gönüllü insan ;  Ahi Evran Ocağı’nın - Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet YENİLMEZ ‘e Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.  Sade , samimi , zarif , munis ,vefalı , dürüst , çalışkan , kadirşinas ve yiğit bir vatan evladıydı.Güler yüzlü başkan ; ruhun şad , mekanın cennet olsun. O sadece başkan değildi. Gönül eriydi , dava adamıydı…Hiçbir şeyden yılmadı , yorulmadı. Hakk’a yürüdü. Selam olsun , şu kubbe-i  arz’da ve gönüllerde hoş bir seda bırakanlara… Karaman’ımızın , esnaf ve sanatkar camiasının , sevenlerinin ve ailesinin başı sağ olsun.” dedi.