KARAMAN TORNACILAR ODASI'NDAN GELENEKSEL ARABAŞI GECESİNE DAVET

TAKİP ET

Karaman'da Madeni Tornacılar Kaynakçılar Oto Motor ve Benzeri Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6.cısı olacak Arabaşı Gecesi düzenleniyor.

Geleneksel Arabaşı gecesinde esnaflara sürpriz hediyeler verilecek. Karaman'da her yıl geleneksel hale gelen Arabaşı Gecesi 5 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da Ereğli yolunda bulunan Düğün Park tesislerinde gerçekleştirilecek. 

Oda Başkanı Cemal Özbay geleneksel hale getirdikleri Arabaşı gecesine tüm esnafları davet ederek; “Oda üyelerimiz ile yılda birde olsa böyle gecelerde bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Bizler 6.sını düzenlediğimiz Arabaşı gecemize tüm esnaf arkadaşlarımızı bekliyoruz. Arabaşı gecemizde mesleğinde 40. yılını dolduran 12 ağabeylerimize meslek onur plaketi takdim edeceğiz. Ayrıca artık bulmakta çok zorluk çektiğimiz 3 Kalfamıza da örnek ve erdemli davranışlarından dolayı plaket vereceğiz. 

Gecenin son bölümünde ise davetimize katılan 33 esnafa yapılan çekilişle sürpriz hediyeler verilecek. Ben tekrar geleneksel Arabaşı Gecemize tüm meslektaşlarımı ve esnaf arkadaşlarımı davet ediyorum” dedi.