Karaman Ticaret Odası'ndan Ziyaretler

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti, MHP, CHP ve Saadet Partisi İl Teşkilatını ziyaret etti. 

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İl Başkanı Abidin Çağlayan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İl Başkanı Mahmut Ünüvar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Alkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kadir Ergin'i ziyaret ettiler.

İl Başkan Kadir Ergin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İl Başkanı Yasin Koz ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İl Başkanı Yasin Koz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretler günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.