Karaman Ticaret Lisesi mezunları arabaşı etkinliğinde bir araya geldi

TAKİP ET

Karaman Ticaret Lisesi’nin 1987 Dönem mezunları 33 yıl aradan sonra bir araya geldi, muhteşem gecede duygu dolu anlar yaşandı.

Karaman Ticaret Lisesinin 1987 yılı mezunları Grand Hotel Karaman’da buluştu. Karaman Ticaret Lisesinde Emekli olan halen görev yapan 12 Öğretmen de katıldı.

Karaman Ticaret Lisesi mezunlarından Rıfat Karaulu sosyal medya aracılığıyla ulaştığı mezunları ve öğretmenleri 33 yıl aradan sonra akşam Arabaşı Etkinliği Gecesinde hasret giderdi.

50 kişiyi bulan ve bazılarının Türkiye’nin çeşitli İl’erinden, Eskimeyen dostlukların bir araya geldiği buluşmada konuşan Rıfat Karaulu Sıra Arkadaşlarıyla ve kıymetli Öğretmenleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Karaulu, “Aradan 33 yıl geçmesine rağmen birbirimize olan sevgimizden, saygımızdan bir şey eksilmemiş. Çok duygusal ve mutlu anlar yaşıyoruz. Tabi bazı arkadaşlarımız yaşamını yitirdi. Onları da rahmetle anıyoruz.

Karaman Ticaret Lisesi 1987 mezunları olarak, birlik ve beraberliği maddi ve manevi bütünüyle yarınlara taşımak amacıyla, mezunlar buluşmalarının ilk’ini düzenlediğimiz bu özel ve müstesna günümüzde. Görüyorum ki; salonda mezunlarımızın birçoğu var. Çok mutluyum ve gururluyum. Çok büyük bir aileyiz, büyük bir enerjiye sahibiz. Bu günlere gelmemize vesile olan değerli öğretmenlerimiz aramızda. Birliktelik bağının daha da güçlendiğine inanıyorum Katılımları ile bizleri onurlandıran değerli hocalarımıza bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bir vefa örneği göstererek gelen tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Karaulu konuşmasının ardından, katılımcı konuklar Tek Tek söz aldı kendilerini tanıttılar. 1987 mezunları olarak bizlerin Diplomalarında imzası bulunan, 1975 Ticaret mezunu Aynı Zaman da Okul Müdürümüz Halil İbrahim İncekara okul hatıralarını anlatan bir konuşma yaptı. Etkinliğin daha da genişletilmesi temennisinde bulundu.

Ahievran( Mtal) Ticaret Lisesi Müdürü Muhammet Ali Fatih Okul ile şu anki ilk 1987 Mezunlarımız la buluşmamız bizi heyecanlandırdı. Arkamızda bir gücün olduğunu gördük” dedi.    

Önceki Dönem Lise Müdürü Zühtü Kahraman da Anlamlı bir konuşma yaptı. Belediye Meclis Başkanı Mustafa Karaardıç Türk sanat Müzikisinden Eski dostlar eserinden bir ziyafet sundu. Konuklara etkinlikleri teşvik edici bir konuşma yaptı.

Anıların konuşulduğu gecede lise dönemine ait fotoğraflardan hazırlanan slayt gösterisi sırasında hüzün, sevinç ve duygu dolu anlar yaşandı.

Öğretmenlere plaket verildiği gece toplu fotoğraf çekiminin ardından, Yurtdışında bulunan Mezunlarda Canlı yayın konuğu oldular. Görüntülü bağlantının ardından katılımcılara gecenin anısına katılım belgesi verildi.