KARAMAN TİCARET LİSEİ MEZUNLARI GECESİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

TAKİP ET

Karaman Ticaret Lisesi’nin  ilk ve 2., 3. Dönem mezunları 43 yıl sonra bir araya geldi, muteşem gecede duygu dolu anlar yaşandı.

Karaman Ticaret Lisesinin 1975 yılı mezunları Grand Hotel Karaman’da buluştu. 1975 yılındaki mezunlarının organize ettiği geceye aynı dönemde Karaman Ticaret Lisesinde görev yapan 10 öğretmen de katıldı. Karaman Ticaret Lisesi mezunlarından Ahmet Küçükcicibıyık’ın sosyal medya aracılığıyla ulaştığı  mezunları ve öğretmenleri 43 yıl aradan sonra akşam yemeğinde hasret giderdi.

100 kişiyi bulan ve bazılarının Türkiye’nin çeşitli İl’lerinden hatta Avrupa’dan bile gelen eskimeyen dostlukların biraya geldiği buluşmada konuşan Ahmet Küçükcicibıyık, arkadaşlarıyla ve kıymetli öğretmenleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Küçükcicibıyık, “Aradan 43 yıl geçmesine rağmen birbirimize olan sevgimizden, saygımızdan bir şey eksilmemiş. Çok duygusal ve mutlu anlar yaşıyoruz. Tabi bazı arkadaşlarımız yaşamını yitirdi. Onları da rahmetle anıyoruz. Buluşmamıza katılmak isteyip de çeşitli sebeplerle katılamayan arkadaşlarımıza ve hocalarımıza da buradan sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Katılımları ile bizleri onurlandıran değerli hocalarımıza bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bir vefa örneği göstererek gelen tüm arkadaşlarıma da  teşekkür ediyorum.” dedi.

Küçükcicibıyık’ın konuşmasının ardından 75 mezunlarından Halil İbrahim İncekara okul hatıralarını anlatan bir konuşma yaptı. Anıların konuşulduğu gecede lise dönemine fotoğraflardan hazırlanan slayt gösterisi sırasında hüzün, sevinç ve duygu dolu anlar yaşandı.

Öğretmenlere plaket verildiği gece toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bu arada ertesi gün de Öğrenciler ve öğretmenler Mezun oldukları (Seki Hamamı ilerisindeki) okullarına giderek orada da anılarını bir kez daha yaşadılar.