Karaman Ticaret Borsasından Bifa Bisküvi'ye Tebrik Ziyareti

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcısı Ali Özkor ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık, İSO 500 araştırmalarına göre 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'' arasında 352.sırada yer alan Bifa Bisküvi Sanayi ve Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundular.

Ziyaret ile ilgili yaptığı açıklama da Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Karaman’ın ilk bisküvi fabrikası olan Bifa Bisküvi,1962 yılında kurulmuş olup,60 yılı aşkın süredir geniş ürün yelpazesi ile her yaştan tüketiciye hitap eden şirket, Türkiye’nin en büyük bisküvi üreticileri arasında yer almaktadır. 
Karaman Ticaret Borsası olarak; Karamanlı Sanayicimiz ve Üyemiz Bifa Bisküvi Sanayi ve Gıda AŞ’nin Türkiye genelinde üst sıralara yükselişi bizleri gururlandırmıştır. Bifa Bisküvinin başarıları sadece Türkiye ile sınırlı kalmamış, aynı zamanda yurt dışına da ihracat yapmaktadır.
Ülkemizin zor şartlarına rağmen üreten, istihdam oluşturan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan Bifa Bisküvi Gıda San.ve Tic.A.Ş’nin başta Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu ve bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik eder, gelecek yıllarda da başarılarının devamı temenni ederiz. dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bifa Bisküvi Gıda San.Tic. A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcıları Ali Özkor ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaret, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş’ın, Bifa Bisküvi Gıda San.ve Tic.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu’na Plaket Takdim etmesiyle sona erdi.

FINDIK'TAN KARAMAN TİCARET BORSASINA ZİYARET

Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcısı Ali Özkor ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık’ı ziyaret etti.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, SGK İl Müdürü Serdar Fındık, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş’a kayıt dışı istihdamın önlenmesi amacıyla yürürlükte olan uygulamalar hakkında bilgi aktardı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekrem Çavaş, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık’a ziyaretin dolayı teşekkür ederek, diğer kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare halinde olduğumuz gibi kayıt dışı istihdamla mücadele de Karaman Ticaret Borsası olarak, Karaman Sosyal Güvenlik Kurumu ile iş birliğine hazırız. dedi.
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
 



karaman ziyaret