Karaman Ticaret Borsası Yörex Yöresel Ürünler Fuarına Katıldı

TAKİP ET


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 12'incisi düzenlenen, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde gerçekleşen "Yörex – Yöresel Ürünler Fuarı’na" Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya ve Genel Sekreter H. Fatih Fındık katılım sağladı.
Coğrafi işaretli ürünleri yerinde görüp inceleyen borsa, üye Oba Ayran’ın açtığı standı da ziyaret etti.
Fuar hakkında açıklama yapan Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, "Yörex de ülkemizin tüm renkleri bir araya gelmiştir. Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, tüm Türkiye burada, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yan yana durmaktadır” dedi.
Çavaş, Yörex’in, yöresel ürünlerin markalaşması ve ticari değer kazanması yolunda önemli bir buluşma noktası haline geldiği, coğrafi işaret üreticileri ile ulusal perakendecileri ve e-ticaret portallarını bir araya getirerek, ikili iş görüşmeleri yapılmasının sağlandığını söyledi.
Çavaş "Karaman Ticaret Borsası olarak, ülkemizde yer alan yöresel ürünlerin tanıtılması, ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlanması adına düzenlenen YÖREX Fuarını ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
 










karaman yörex