Karaman Ticaret Borsası TSE Denetiminden Geçti

TAKİP ET

Kalite standardını yükseltmek için çalışmalarını sürdüren Karaman Ticaret Borsası, Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) denetiminden geçti.

TSE Konya Müdürlüğünden Kerim Parlak tarafından yapılan denetim sonucu, Karaman Ticaret Borsası, TS ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belge yenileme, TS ISO 10002-2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belge yenileme ve geçiş denetimini başarı ile tamamladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetiminden personele kadar uyumlu ekip çalışmasının başarıyı getirdiğine inandıklarını ifade ederek, bizler, borsamızda çalışmaların uygun ortamda sağlanması, kesintisiz sürdürülmesi ve üyelerimize gereken hizmetin en kısa yoldan, etkin ve verimli şekilde verilmesi için herkese her türlü katkı ve desteği sağlamaktayız. Çalışmalarımızda iş programı ve stratejik plan hedefleri doğrultusunda yürütmekteyiz. TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile TS ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi için de belgelendirme denetimini başarı ile tamamladık.  Akredite borsa belgesine sahip olarak uluslararası kalitede üyelerimize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.