Karaman Ticaret Borsası Olağan Genel Kurula Katıldı

TAKİP ET


Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve 113 Ticaret Borsası katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  

Karaman Ticaret Borsası olarak acenteliğini üstlenerek Türkiye de ilk 7 Borsa arasına girdiğimiz, Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) ‘’Olağan Genel Kurul Toplantısına ’’Borsamız Genel Sekreteri H.Fatih Fındık ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Kaya katılım sağlamıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklama da ; Ticaret Borsaları Türkiye’de tarıma dayalı emtia ticaretinin ana omurgasıdır. ‘Türkiye Ürün İhtisas Borsasıyla tarım ticaretinde önemli bir adım attıklarını’ ifade etti.

Daha modern ve Teknolojik bir tarım piyasasıyla kişiler, ürünlerini uluslararası borsalar da satabilecek, fiyatları daha açık ve net olarak takip edebilecekler ’dedi.

Hisarcıklıoğlu, toplantıda TOBB’a bağlı ticaret borsalarının başkanları ile ürün ihtisas borsasına ilişkin bilgilendirmede ve değerlendirmede bulundu.