Karaman Ticaret Borsası'ndan ziyaretler

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetim Kurulu Üyeleri çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetim Kurulu Yardımcıları Ali Özkor ve Mehmet Kaya, Sayman Üye Hasan Ali Topbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Emircan Sevinç ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram’ı ziyaret ettiler.
Güncel konuların konuşulduğu ziyarette, tarım sektörü, Karaman da tarım üretimi ve beklenen rekolte üzerine karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetim Kurulu Yardımcıları Ali Özkor ve Mehmet Kaya, Sayman Üye Hasan Ali Topbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Emircan Sevinç ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemal Özbay’ı ziyarette bulundular.
Ziyarette Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemal Özbay, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş’a Kooperatif çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cemal Özbay, Yönetim Kurulu başkanı Ekrem Çavaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetim Kurulu Yardımcıları Ali Özkor ve Mehmet Kaya, Sayman Üye Hasan Ali Topbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Emircan Sevinç ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Selahattin Pekoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.
Güncel konular ve ekonominin durumu hakkında konuşulan ziyarette, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Selahattin Pekoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetim Kurulu Yardımcıları Ali Özkor ve Mehmet Kaya, Sayman Üye Hasan Ali Topbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Emircan Sevinç ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şube Başkanı Musa Akgül’e iade-i ziyarette bulundular.
Ziyarette, MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Musa Akgül, Müsiad Ticaret Ofisi Başkanı Osman Erdoğan, Başkan Yardımcılar Ahmet Yıldızbaş, İbrahim Politoğlu ve Şube Müdürü Hüseyin Çölmek hazır bulundular.
Ziyaret kapsamında Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Musa Akgül; İlimizin ekonomik durumu, yapılan çalışmalar, programlar ve güncel konulardan bahsederek bir süre sohbet ettiler.
Başkan Ekrem Çavaş; Kurumlar arası iş birliği çalışmalarının sürdürüleceğini ve Karaman Ticaret Borsası olarak MÜSİAD’a her zaman destek vereceklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Musa Akgül, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.
 










karaman ticaret borası