Karaman Ticaret Borsası İle MEPAŞ Arasında Protokol İmzalandı

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası ve üyelerimizi ilgilendiren işyerlerinde indirimli elektrik protokolü MEPAŞ ile Karaman Ticaret Borsası arasında 11.02.2020 tarihinde imzalandı.

Protokol sırasında Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Mustafa Uysal, yönetim kurulu üyeleri, MEPAŞ İşletme sorumlusu Merve ARTUK ile Satış yetkilisi İsmet KOL hazır bulundular.

Protokol bir yıl süreyle 01.04.2020 – 31.03.2021 tarihleri arasında geçerli olacak. Aylık tüketimi 100 TL ve üzeri olan, faturalarını düzenli ödeyen üyelerimiz işyerlerinde kullandıkları elektrikten indirimli faydalanacaklardır. Bunun için ilgili tüketicilerin MERAM ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. (MEPAŞ) müşteri hizmetleri merkezine başvuru yapıp Serbest Tüketici Sözleşmelerini imzalaması gerekmektedir.

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem ÇAVAŞ yaptığı açıklamada; "Mepaş ile işyerlerinde (Ticarethanelerde) geçerli olmak üzere indirim protokolü imzalanmıştır. İndirimden yaralanmak isteyen üyelerimiz kimlikleri ile MEPAŞ’a müracaat etmeleri halinde yıl sonuna kadar birim fiyatı olarak, kw saati 47 kuruştan hizmet alacaklardır, üyelerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.