Karaman TEMA'ya 'Verimlilik Ödülü'

TAKİP ET

İstanbul'da 2023 TEMA Saha Koordinasyon toplantısına katılan Karaman TEMA İl Temsilciliği, toplantıda 'Hayrettin Karaca ve Nihat Gökyiğit Verimlilik Ödülü' töreninde, ödüle layık görülen 5 İl içerisinde yer aldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan TEMA Karaman İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamada; “Karaman TEMA İl Temsilciliği olarak ‘Hayrettin Karaca ve Nihat Gökyiğit Verimlilik Ödülü’ verilen 5 ilden biriyiz. 
Toplantıya Katılan Ayrancı İlçe Sorumlumuz Ahmet Boztaş, Merkez İlçe Sorumlumuz Suzan Özpeynirci, Temsilci Yardımcılarımız Nazan Küçük ve Gülşah Yalçın ile toplantıya gelemeyen Kazımkarabekir İlçe Sorumlumuz Selma Kirtiş Hindioğlu ve Sarıveliler İlçe Sorumlumuz Hamiyet Çatalkaya hanım ve Tüm Gönüllülerimiz adına ödülü alırken İl Temsilcimiz Halil Başkalkan’ın isteği ile başka illerde TEMA Gönüllüsü olarak görev yapan Karamanlılar da sahneye davet edilerek ödülü birlikte aldık. 
Bizi her konuda destekleyen ama kriterler nedeniyle tüm Gönüllülerimiz ile toplantıya getiremediğimiz Temsilci yardımcımız Ali Rıza Özpeynirci ve Gönüllümüz Saniye Başkalkan a da yürek ten teşekkürler ediyoruz. 
Temsilciliğimiz adına biz bu Topraklarda Umut Yeşertiyoruz.” denildi.
 



karaman Tema