KARAMAN TABİP ODASI VE AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ  "ÜLKEMİZİN VE DEVLETİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ" 

TAKİP ET

TTB'NİN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMASININ AKSİNE


TTB’NİN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMASININ AKSİNE
KARAMAN TABİP ODASI VE AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 
“ÜLKEMİZİN VE DEVLETİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ” 
*Karaman Tabip Odası Başkanı ve Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. S.Doğruer; “Şanlı ordumuzun ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak ve terör koridorunu ortadan kaldırmak için çıktığı yolda daima yanındayız”
    Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin Afrin’e düzenlediği ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile ilgili Türk Tabipler Birliği’nin yaptığı ve ülke genelinde tepki çeken açıklamalarının aksine, Karaman Tabip Odası ve Karaman Aile Hekimleri Derneği’nden destek mesajı geldi.
    Karaman Tabip Odası Başkanı Dr. Süleyman Doğruer imzası ile yapılan açıklamada; 
“Aziz milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkemizin birliğini bütünlüğünü bölmek isteyen, masum insanların canına kıyan bölücü unsurlara  karşı başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatını destekliyoruz. Ülkemizin ve devletimizin daima yanındayız. Ordumuzun büyük fedakarlıklar ile yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatının başarı ile sonuçlanmasını ümit ediyor, bu vesile ile aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.  Bayrağımız sonsuza kadar dalgalansın, milletimiz var olsun.” denildi.
    Bu arada Karaman Aile Hekimleri Derneği’nden de harekatla ilgili bir destek açıklaması yapıldı.
    Yine Dr. Süleyman Doğruer’in Başkanı olduğu Dernek’ten yapılan açıklamada;
Şanlı ordumuzun ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak ve terör koridorunu ortadan kaldırmak için çıktığı yolda daima yanındayız. Zeytin Dalı Harekatının başarı içinde sonuçlanması hususunda ordumuza güvenimiz tamdır.  Harekata katılan Mehmetçiklerimize başarılar diliyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bayrağımız sonsuza dek dalgalansın, milletimiz var olsun.” denildi. 
Haber; Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK