Karaman Spor Lisesi Voleybol Takımı 2. Lige Yükselmek için mücadele edecek

TAKİP ET

Karaman'ın Bölgesel Kadınlar Ligindeki temsilcisi Karaman Spor Lisesi Spor Kulübü bayan voleybol takımının bölgesel lig final grup maçlarındaki rakipleri belli oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Aksaray'da düzenlenen Bölgesel Kadınlar Liginde grubunda oynadığı maçlarda elde ettiği başarıyla Bölgesel Lig final grubuna katılmaya hak kazanmıştı.

Voleybol Federasyonu tarafından yapılan kura çekiminde Karaman Spor Lisesi'nin Konya grubundaki rakipleri belli oldu. Filenin sultanlarının bölgesel lig final maçlarında Antalya Kepez Bld., Antalya Merkez Gelişim Ant. Gsk ve Mersin Voleybol Gelişim Eğt.Mrk. ile karşı karşıya gelecek.

Konya Karatay Kongre Merkezinde oynanacak olan grup maçlarında temsilcimiz Karaman Spor Lisesi ilk maçını 21 Haziran Pazartesi günü saat 15.00'de Antalya Merkez Gelişim Ant. GSK ile yapacak. 3 gün sürecek olan maçların sonunda grubunda en çok puanı toplayan takım 2. lige yükselmiş olacak.

Temsilcimiz Karaman Spor Lisesi ikinci maçını 22 Haziran Salı günü saat 17.00'de Antalya Kepez Belediyespor ile son maçını ise 23 Haziran Çarşamba günü saat 11.00'de Mersin Voleybol Gelişim Eğitim Merkezi ile yapacak.