Karaman Spor Lisesi, Ligde Dibe Demir Attı

TAKİP ET

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi 13. Grupta mücadele eden Karaman Spor Lisesi, 9. Haftalık maç maratonunda bir galibiyet, 7 mağlubiyetle puan tablosunda son sıraya demir attı.

Son top yere düşene kadar, Karaman için mücadeleye devam parolasıyla ligde 9 haftayı geride bırakan filenin sultanları hafta sonu lider İmamoğlu Belediyesi’ne konuk oldu.

Adana ekibi İmamoğlu Belediyesi karşısında pek varlık gösteremeyen temsilcimiz ilk seti 25-17, ikinci seti 25-12 ve son seti de 25-17’lik skorlarla tamamlayarak maçtan 3-0 mağlup ayrılan taraf oldu.

İlk devrenin son maçlarının oynandığı 9. Hafta sonunda 7 galibiyeti 1 mağlubiyeti bulunan İmamoğlu Belediyesi 20 puan ve averaj farkıyla liderliğini sürdürdü. İmamoğlu Belediyesi’yle aynı puana sahip Adana Büyükşehir Belediyesi ise en yakın takipçisi olmaya devam ediyor.

9. haftası oynanan ligde Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi’ni 3-0, Kayseri Voleybol, Niğde Belediyesi’ne 3-0, Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas’da Aksaray 1989 Spor’a 3-0 mağlup oldu.

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Liginin ikinci yarısına ara verilmeden bu hafta oynanacak maçlarla devam edilecek. Temsilcimiz Karaman Spor Lisesi Mersin deplasmanında Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas’a konuk olacak. İlk maçta temsilcimiz kendi saha ve seyircisi önünde rakibini 3-1 yenmişti.