Karaman Spor Lisesi Evinde Mersin Ekibine Yenildi

TAKİP ET

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 6.haftası Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı.

Ligdeki temsilcimiz Karaman Spor Lisesi Kadın Voleybol takımı Mersin ekibi Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü’nü konuk etti.
Kazımkarabekir Spor Salonunda oynanan karşılaşmada temsilcimiz rakibine 3-1 mağlup olurken, Karaman Spor Lisesi maç sonrasında sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı.
 “2.Lig 12.Grupta mücadele eden takımımız bugün sahasında Mersin temsilcisini ağırladı. Karamanlı sporseverlerin takımımızı yalnız bırakmadığı maçı 3-1 lik skor ile Mersin takımı kazandı. Karaman Spor Lisesi altyapısında yetişen ve Karamanlı olan, çoğunluğu lise, üniversite öğrencisi olan takımımız ile şehrimizi en iyi şekilde profesyonel voleybol liglerinde temsil etmek üzere yola çıktık. Bu yolda ise büyük sponsorluk anlaşmaları olan ve yıllardır 2.Ligde olan takımlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Her ne kadar elimizden geleni sahaya yansıtmaya çalışıyor olsak da büyük sponsoru olduğu için daha büyük imkana sahip takımlarla mücadele etmenin daha zor olduğu voleybolun bir gerçeği maalesef. Ancak biz yılmadan, vazgeçmeden başarıya ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sahaya gelerek takımımızı destekleyen Karaman’lı sporseverlere ve takımıza forma sponsoru olan Nazif Kara’ya ‘a teşekkür ediyoruz. Güzel Karaman’ımızı, Karaman’ın çocukları ile temsil etmeye devam.”
Karaman Spor Lisesi Kadın Voleybol Takımı ligin 7.haftasında Günseven Şalgam Ereğli Bld deplasmanına gidecek.