Karaman Şehit Aileleri Derneği, Üyeleriyle Bir Araya Geldi

TAKİP ET

Karaman Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneği, üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Karaman Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneği, 20 Ocak’ta kongreye gitmiş ve yeni Başkan Sezai Sağlamoğlu olmuştu.
Yapılan kongrenin ardından dernek yönetimi, kahvaltı programı düzenleyerek üyeleriyle bir restoranda bir araya geldi. Kahvaltıya Karaman Vali Yardımcısı Fatih Baysal, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Tuncay Caferoğlu ve  Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da katıldı.
Dernek Başkanı Sezai Sağlamoğlu, yaptığı konuşmada, “Bu tür kahvaltılarımızı yer yıl yapmayı planlıyoruz. Hepimiz bu güzel günleri birlikte yaşayacağız. Sizlerin desteği bizim bu yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte bize güç vereceksiniz. Derneğimizi çarşı merkezimize aktarıyoruz. Dernek çarşının merkezinde olacak” ifadelerini kullandı.
Karaman Vali Yardımcısı Fatih Baysal ise “Şehit ailelerimizin ne sorunu varsa Valimizin önderliğinde her zaman bir çözüm buluyoruz. Her konu da devreye girerek şehit ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizler bizim başımızın tacısınız. Bu ülkenin insanları biliyorsunuz merttir, cesaretlidir. Her koşulda ülkemizi koruma mekanizmaları gelişmiştir. Her millette böyle bir oluşum söz konusu değil. Sınırlarımızı görüyorsunuz ülkelerinde insanların karışıklıklar var. Hemen başka ülkelerin sınırlarına intikal ediyorlar. Biz böyle bir millet değiliz. Biz Allah korusun öyle bir olay olduğu zaman savaşırız. Sizin evlatlarınız, kardeşleriniz, eşleriniz bu mekanizmayla bu genetik yapıyla memleketi korumak için dağlarda savaşmıştır şehit olmuşlardır, Allah onlardan razı olsun.”
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da “Yapabileceğimiz ne varsa sonuna kadar yanınızdayız. Bunu bilmenizi istiyorum. Bu güne kadar da hep destek olduk. Daha güzel günlerde daha sık bir şekilde görüşürüz” diye konuştu. 









Karaman Şehit Aileleri