Karaman POMEM öğrencilerinden duyarlı çalışma

TAKİP ET

Topladıkları Paralarla Engellilere Tekerlekli Sandalye Aldılar

Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören 26. dönem polis adayları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında aralarında topladıkları paralarla engellilere tekerlekli sandalye aldı.

Merkezde düzenlenen törene, Karaman POMEM Müdürü Ramazan Engin Öztürk, Karaman Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ercan Çalışkan ile Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi İlknur Harani katıldı.

Çalışkan, konuşmasında, “POMEM’de eğitim gören öğrencilerin yapmış olduğu bu duyarlı çalışmanın gurur verici. Öğrencilere engellilere tekerlekli sandalye hediyelerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi korumakla görevli olduğunuz il, ilçe ve beldelerde hayırlısıyla görevlendirilerek hizmetinizi canı gönülden Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi. 

Öztürk de "Bugün Dünya Engelliler Günü. Bizde Karaman POMEM olarak benim evlatlarım 26. Dönemdeki öğrenci adaylarımız bu konuya duyarlılık gösterip böyle bir faaliyeti üstlendiler. Bizim bu kendi şahsi faaliyetimiz değil. 26. Dönem öğrencilerimizin faaliyetidir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından toplam 13 tekerlekli sandalye Çalışkan ve Harani'ye ihtiyaç sahibi engellilere verilmek edilmek üzere teslim edildi. 

Çalışkan ve Harani Öztürk’e günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.