Karaman Offroad Kulübü'nden Vali Akkoyun'a Ziyaret

TAKİP ET

Karaman Offroad Kulübü (KARMOFF) üyeleri Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’a ziyarette bulunarak Karaman’daki faaliyetleri hakkında bilgiler sundular.
Karaman Offroad Kulübü üyeleri gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Akkoyun’a, Karaman’da göreve başlamasından dolayı hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Karaman’da gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahseden dernek üyeleri, Karaman’da off-road kültürünün tanıtılması, profesyonel anlamda organizyonlar düzenlenmesi ve Karaman’ı off-road alanında Türkiye’de bilinen bir şehir haline getirmek için fikir ve beklentilerini dile getirdiler.
Karaman Offroad Kulübü yönetimi adına konuşan Murat Er: “Karaman’da offroad sporuna gönül veren üyelerimiz ile sosyal sorumluluk bilinciyle kulübümüzde bir araya geldik. Offroad sporununun sadece dağda, taşta, çamurda gezmekten, araçlarını zorlu şartlarda denemekten ibaret olmadığını, insanların doğayla bütünleştiği, bir araya geldiği ve doğanın korunması bilinciyle hareket edilen aktiviteler ile Karaman halkına offroad kültürünü tanıtmayı amaçlıyoruz. Off-road konusunda profesyonel anlamda organizasyonların gerçekleştirilmesi ve Karaman’ın bu sporda marka bir şehir haline gelmesi için şehrimizde bir off-road pistine ihtiyacımız var bu konuda Sayın Valimizden desteklerini bekliyoruz” dedi.
Karaman Offroad Kulübü’nün gerçekleştirdiği faaliyetlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Akkoyun, kendisinin de geçmiş dönemlerde off-road faaliyetlerinde bulunduğunu, bu konuda kişisel bir tutkusu olduğunu söyledi. Vali Akkoyun, Elbistan Kaymakamlığı yaptığı dönemde Elbistan’a bir off-road pisti kazandırdıklarını ve burada geniş çapta organizyonlar düzenlediklerini belirterek, Karaman’a da böyle pist kazandırarak bölgedeki diğer off-road kulüplerinin bir araya geldiği, vatandaşlarında seyirci olarak katılabileceği organizyonların düzenlenmesi için destekte bulunacaklarını ifade etti.
Ziyaretin anısına KARMOFF kulübü üyeleri Vali Akkoyun’a model off-road aracı ve hediyeler takdim ettiler.