Karaman MÜSİAD'tan Vali Işık'a ziyaret

TAKİP ET

Karaman MÜSİAD, göreve yeni atanan Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'a hayırlı olsun ziyaretin de bulundu.

Ziyarete MÜSİAD Karaman Şube Başkanı İbrahim Taşbaş, Yönetim Kurulu üyelerin den; Cihad Boynukalın, M.Ali Şimşek, Osman Erdoğan, Alibeke Altun, Genç MÜSİAD Başkanı Abdülkadir Aydın ve Şube Müdürü Hüseyin Çölmek katılım sağladı.

MÜSİAD olarak kısaca Covid-19 süreci ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Şube Başkanı Taşbaş: Tüm Dünyayı etkisine alan Covid-19 sürecinde Genel merkez tarafından oluşturdukları kriz masası ile üyelerin yaşadıkları sorun ve problemlerinin en hızlı şekilde ilgili yerlere çözümlenmesi için ilettiklerini bu konuda yüksek fayda sağladıklarını söyledi ayrıca  normal süreçte yaptıkları önemli faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. 

Akabinde katılımcılar ile ilimiz ekonomisi ve firmaların işleyişi hakkında karşılıklı  bilgi alışverişinde bulunuldu. MÜSİAD Karaman faaliyeti ve işleyişi  hakkında bilgi alan VaIi Işık; ilerleyen zamanlarda ilimiz ekonomisi ve faaliyetler için siz değerli iş insanları ile  ortak toplantılarda bulunmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. MÜSİAD Karaman olarak bizlerde valiliğimiz ile birlikte ortak çalışmalarda paydaş olmaktan hazır olduklarını ileten Başkan TAŞBAŞ, misafir perverliklerinden dolayı sayın valimize teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.