KARAMAN MÜSİAD BAŞKANI İBRAHİM TAŞBAŞ OLDU

TAKİP ET

31 Mart Yerel Seçimler kapsamında AK Parti Karaman Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapan Karaman MÜSİAD Başkanı Ali Osman Cevher, MÜSİAD’daki teamüller gereği görevinden istifa etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da temayüller sonucu Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Sami Şahin’i partisinden aday göstermişti. Cevher’in aday adaylık sürecinin sona ermesinin ardından MÜSİAD’daki görevine geri dönmeyeceğini açıkladı. Cevher’in yerine MÜSİAD Karaman Şube Başkanlığına İbrahim Taşbaş Atandı.

MÜSİAD Karaman Şubesinin Aralık Ayı Olağan toplantısında konuşan MÜSİAD Karaman Şubesi Eski Başkanı Ali Osman Cevher, “Genel merkezimiz istifamın ardından yönetim kurulu üyemiz İbrahim Taşbaş'ı Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirdi. Bizlerde emeklilik geriye çekilmek yoktur. Yönetim Kurulu Başkanı da olsak, üyede olsak bu memleket için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben görev yaptığım 2 yıl içerisinde bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta sayın valimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. MÜSİAD bu süre içerisinde belli bir konuma geldi. Bundan sonrasında da İbrahim kardeşçimizin bu bayrağı daha üst seviyelere çıkaracağından eminiz” dedi.

MÜSİAD Karaman Şube Başkanı İbrahim Taşbaş da, “Bugüne kadar MÜSİAD'ta hizmet eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın başkanımızın Ali Osman Cevher Belediye Başkan aday adayı olması nedeni ile görevinden istifa etti. MÜSİAD başkanlığı genel merkezimiz tarafından bizlere tevdi edildi. Çok güzel işlerin yapıldığı bu kuruluşta bizlerde bayrağı bir adım yukarıya taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.