Karaman Minik Atılım takım ruhuyla galibiyete ulaştı

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B Grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılımspor, ligin 8. Haftasında Antalya ekibi Konyaaltı Belediyesi'ni konuk etti.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler geçiren Minik Atılım Spor Kulübü, ligin güçlü ekiplerinden Konyaaltı Belediyespor’la Yunus Emre Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Feyyaz Şen ve Muhammed Ateş’in yönettiği maça Karamanlı sporseverler de büyük ilgi gösterdi.

Karşılaşmanın ilk yarısını 15-13 önde tamamlayan  taraf Minik Atılım Spor Kulübü olurken, maçın ikinci devresinde her iki takımda galip gelmek için kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmanın sonlarına doğru ise Konyaaltı Belediyesi yöneticisi ile Karamanlı taraftarlar arasında tartışma çıktı.

Tartışmaya karşın maç 28-27 Karaman Minik Atılımspor kulübünün galibiyetiyle sona ererken temsilcimizin galibiyetinde Nurçin Kocaman 12, İrem Erkara 7, Ebru Öztürk 5, Bilge Birben 3 ve Fatmanur Şimşek 1’er golle büyük rol üstlendiler.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü maddi imkansızlıklara ve birçok sakat oyuncusuna rağmen muhteşem bir galibiyete imza atarak Play-off potasına bir adım daha da yaklaştı. Karaman Minik Atılımspor kulübü bu galibiyetle 6. Sıraya yükseldi.

Karaman Minik Atılım Hentbol Takımı, 10 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da deplasmanda ligde son sırada bulunan Antalya Gazi GSK’ya konuk olacak.

Ligin 8. Haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

BURSA BÜYÜKŞEHİR BLD SK       42 : 20      ANTALYA GAZİ GSK

BOLU BELEDİYESİ SK       27 : 26      ESKİŞEHİR HENTBOL

POLATLI BELEDİYESİ SK 31 : 24      AKSARAY BLD.

KARAMAN MİNİK ATILIM SK     28 : 27      KONYAALTI BELEDİYESİ S.K

GÖKTÜRK GSK  29 : 29      İZMİR GENÇLİK HİZ VE GSK