Karaman Minik Atılım SK Sahasında Cent Koleji'ni Konuk Ediyor

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılımspor Kulübü hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Cent Koleji Spor Kulübü'nü konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta ligin ikinci yarısına Eskişehir Hentbol’u 30-29 mağlup ederek galibiyetle başlayan ve 4. Sıradaki yerini koruyan temsilcimiz Minik Atılım SK, sahasında oynayacağı Cent Koleji SK maçının hazırlıklarını hafta başından itibaren sürdürüyordu. Temsilcimiz son antrenmanını da bugün yaparak 5 Şubat Pazar günü oynayacağı maçın saatini beklemeye başlayacak.

Ligin ilk yarısında Cent Koleji’ni kendi sahasında 20-25 mağlup eden Karaman Minik Atılım SK, rakibi karşısında yine iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyete ulaşmayı planlıyor.

Maddi açıdan sıkıntılı günler geçiren, maddi destek verecek bir sponsor bulamamasına karşın Karaman için savaşmaya devam eden Karaman Minik Atılım Spor Kulübü kadrosunu daraltmasına karşın rakibinin karşısına mutlak galibiyet için çıkarak ligdeki mevcut durumunu korumak istiyor.

5 Şubat Pazar günü saat 15.00’de Yunus Emre Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşmada tüm Karamanlı sporseverleri bu şehrin takımına destek olmaya davet ediyoruz.

Ligin 13. Haftasının maç programı ise şöyle;

Saat 12.00-Göktürk GSK-Polatlı Belediyesi SK

Saat 15.00-Konyaaltı Belediyesi SK-Eskişehir Hentbol

Saat 15.00-Karaman Minik Atılım SK-Cent Koleji Spor Kulübü

Saat 17.00-Bursa Büyükşehir Bld.-Bolu Belediyesi SK