Karaman Minik Atılım SK-Polatlı Belediyesi SK Maçının Hakemleri Belli Oldu

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi B grubunda 19 Mart Pazar günü Karaman Yunus Emre Spor Salonunda saat 15.00'de oynanacak olan Karaman Minik Atılım SK-Polatlı Belediyesi SK maçının hakemleri ve gözlemcisi belli oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından yapılan görevlendirmeler kapsamında Karaman Minik Atılım SK-Polatlı Belediyesi SK maçının hakemliğini Mersin bölgesinden Galip Uzun ile Şanlıurfa bölgesinden Sefa Doğan yapacak. Gözlemci olarak ise Mersin bölgesinden Faruk Erdoğan görev yapacak.

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Polatlı Belediyesi SK ile zor bir maça çıkacak olan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü’nün geçen hafta Bolu’da yaşanan olaylar nedeniyle birçok sporcusu sağlık sorunu yaşıyor.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik, bu hafta çok zor ve almaları gereken bir maç olan Polatlı Belediyesi SK karşısına çıkaracak oyuncu bulmakta zorlandıklarını belirterek, “Sporcularımız arasında özellikle kaburgasında problem olanlar var. Onlara oynamama izni verdik. Ama onlar ne pahasına olursa olsun bu maça çıkmak istiyorlar. Psikolojik olarak zaten sıfır durumdayız. Sporcularımız da bizde yaşadığımız olayların şokunu üzerimizden atamadık hala. Şen şakrak takımımızda koca bir sessizlik hâkim. Antrenmanlarımıza başladık. Daha doğrusu antrenmandan ziyade moraller biraz yükselsin diye uğraşıyoruz. Polatlı maçına göz yumduk. Artık ne olacağı tabi ki belli olmaz. Psikolojileri iyi olmayan, durup durup ağlama krizine giren sporcularım var. Bu koşullarda maça nasıl çıkarız bilmiyorum. Ama biz bu maça çıkmakta kararlıyız” dedi.