Karaman Minik Atılım SK İstanbul Deplasmanında

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubu 16. Hafta maçları 26 Mart Pazar günü oynanacak.

Ligdeki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ise İstanbul deplasmanında Göktürk Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

26 Mart Pazar günü saat 12.00’de İstanbul Müzahir Sille Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşmanın hakemliğini İzmir bölgesinden Fuat Çam ile İhsan Özkol yönetecek. Gözlemci olarak ise İstanbul bölgesinden Tarık Girgin görev yapacak.

Ligde 13 puanla 5. Sırada yer alan Göktürk Gençlik ve Spor Kulübü maçı hazırlıklarını elindeki mevcut kadro ile hafta başından itibaren sürdüren Karaman Minik Atılım Spor Kulübü karşılaşmaya yine her zaman olduğu gibi kazanmak parolasıyla çıkacak. Temsilcimiz ligde kalan maçlarından en iyi sonuçları alarak play-of şansını sürdürmek istiyor.

Grubun lideri Bursa Büyükşehir Belediyesi SK ile Bolu Belediyesi SK ise bu haftayı bay geçen takımlar olacak. Puan tablosunda ikinci sırada bulunan Polatlı Belediyesi SK ise sahasında Konyaaltı Belediyesi SK’yı konuk edecek. Bu maç saat 15.00’de başlayacak.

Cent Koleji Spor Kulübü ise sahasında İzmir Gençlik Hiz. ve GSK’yı konuk edecek. Maç 14.00’de başlayacak. Aynı saatte Eskişehir Hentbol ise kendi saha ve seyircisi önünde Aksaray Belediyesi’ni konuk edecek.