Karaman Minik Atılım SK İkinci Yarıya Güzel Başlangıç Yapma Peşinde

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi A grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde yarın Kastamonu Dinamik'i konuk edecek.

Ligin ilk devresini 12 puanla ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıya sezon başında olduğu gibi güzel bir başlangıç yapmak istiyor. İlk maçta Kastamonu Dinamik’i kendi sahasında 29-40 mağlup eden Karaman Minik Atılım Spor kulübü bu kez sahasında farklı bir skorla rakibini yenip lider Polatlı Belediyesi ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

İkinci yarı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren ve ilk yarıdaki eksiklerinin analizini yapan ve bu yönde antrenmanlarını yapan takımda sporcular ve teknik ekip ikinci yarıya zihin ve fiziksel olarak hazır olarak giriyor. Ligin sonunda şampiyonluğa ulaşıp Süper lige çıkmayı hedefleyen temsilcimiz ikinci yarının ilk maçında Karamanlı sporseverleri kendilerini desteklemeye davet etti.

Yarın saat 13.00’de Merkez Spor Salonunda oynanacak olan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü-Kastamonu Dinamik maçı aynı zamanda iddaa’da yer alacak.

Grup lideri Polatlı Belediyesi ise yine yarın İstanbul deplasmanında Cent Koleji ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın başlama saati ise 14.00.

7 Ocak Pazar gününün tek maçı ise İzmir Gençlik Hizmetleri ile Eyüpsultan Bl. Göktürk Hnt. arasında saat 16.00’da oynanacak. Ligde ikinci yarının ilk haftasını Eskişehir Hentbol BAY olarak geçecek.

 

Karaman Minik Atılım Kastamonu Dinamik Merkez Spor Salonu kadınlar hentbol ligi