Karaman Minik Atılım Sk-Cent Kolejini Konuk Ediyor

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi A grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, 10 Şubat Cumartesi günü Yunus Emre Spor Salonunda İstanbul ekibi Cent Koleji'ni konuk edecek.

Saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Niğde bölgesinden Feyyaz Şen ve Mevlüt Bayraktar hakem ikilisi yönetecek. Gözlemci olarak ise Necdet Keklikci görev alacak.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da Cent Koleji’ni 36-41 mağlup eden temsilcimiz Minik Atılım Spor Kulübü, yarınki maçta da rakibini yenip yoluna devam etmek istiyor. Temsilcimiz 16 puanla ikinci, Cent Koleji ise 11 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

THF Kadınlar 1. Liginin 14. Haftasının programı ve maçları yönetecek hakemler ise şöyle;

10 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak olan Eskişehir Hentbol SK-İzmir Gençlik Merkezleri ve GSK maçını Kütahya bölgesinden Sıtkı Can Pekin ile Osman Köse, yine saat 14.00’de başlayacak Kastamonu Dinamikspor-Eyüpsultan Bel. Göktürk HSK maçını Giresun bölgesinden Özdemir Kaan Çınar ile Hasan Kılıç, saat 18.00’de başlayacak Avcılar 1903 Spor Kulübü-Polatlı Belediyesi SK maçını Eskişehir bölgesinden Yunus Emre Kara ve Ercan İnan yönetecek.

 

Karaman Minik Atılım Cent Koleji Hentbol