Karaman Minik Atılım SK, Bursa'dan da  Puansız Döndü

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, hafta sonu gittiği Bursa deplasmanından puansız döndü.

6. haftası geride kalan ligde oynadığı maçlardan sadece ikisinden galibiyetle ayrılan ve bir maçtan da beraberlik alan temsilcimiz son galibiyetini 3. Hafta da Bolu Belediyesi Spor Kulübü karşısında almıştı. Bu maç sonrasında art arda yaşanan sakatlıklarla kadro sıkıntısı da yaşayan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü hafta sonu Bursa deplasmanında Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor kulübü ile karşı karşıya geldi. Maçtan ev sahibi ekip 32-20 galip ayrıldı.

Karaman Minik Atılımspor aldığı bu mağlubiyetle puan sıralamasında 5. Sıradaki yerini korurken ligin 7. Haftasını bay geçecek. 8. Hafta da ise kendi saha ve seyircisi önünde Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübünü konuk edecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü antrenörü Merve Atak Yılmaz Minik Atılımspor maçı sonrasında yaptığı açıklamasında, “Bu hafta evimizde Karaman Minik Atılım takımını ağırladık. Sezona başladığımızdan beri istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Sanırım henüz ritmimizi bulamadık. Özellikle sezonun başından beri oynadığımız maçlarda savunmada ki hatalarımız çok fazla oldu. Bugün oynadığımız maçta istediğimiz savunmayı, biraz daha iyi yaptığımızı düşünüyorum. Genç bir kadroyla oynamanın tüm güzellikleri ve zorluklarıyla, hedefimiz her zaman doğru hentbol oynamak. Tüm kulüplerimize ve sporculara Sakatlıksız, kazasız bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.

Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubunda 6. Haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

Göktürk GSK 26-Konyaaltı Belediyesi SK 28

Bursa Büyükşehir Bld. SK 32-Karaman Minik Atılım SK 20

Bolu Belediyesi SK 32-İzmir Gençlik Hiz. ve GSK 24

Polatlı Belediyesi SK 42-Antalya Gazi GSK 23

Cent Koleji Spor Kulübü 25-Aksaray Bld. 35