Karaman Minik Atılım ligi galibiyetle kapattı

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligindeki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor sezonun son maçından galibiyetle ayrıldı.

Ligde sergilediği başarılı performansıyla Play off maçlarına katılmayı garantileyen Karaman Minik Atılım Spor Kulübü sezonun son maçını kendi sahasında Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hentbol Spor Kulübü ile oynadı.

Merkez Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Alper Başer ve Zeki Can Akpınar hakem ikilisi yönetti. Karaman Minik Atılım SK sahaya Berivan Kuş, Nil Alağaş, Gamze Özler, Elif Yağmur Ertürk, Arzunaz Kocaoğlu, Saliha Hatun Çelik, Çağla Güleç, Damla Güleç, Yağmur Genç, Figen Döne, Bilge Birben ve Hicret Allak kadrosuyla çıktı.

Karşılaşmaya rakibine göre daha iyi ve atak başlayan temsilcimiz Göktürk HSK karşısında ilk devreyi 17-15 önce kapattı. Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda başa baş mücadele ederken maçtan temsilcimiz 37-36’lık skorla galibiyetle ayrılan taraf oldu. Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle ligi 20 puanla 2. Sırada tamamladı.

THF Kadınlar Hentbol 1. Ligindeki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, ligi tamamlamasıyla birlikte önümüzdeki Nisan ayında başlayacak olan play off maçlarında Süper lige çıkmak için mücadele edecek. Tüm dikkatini bu maçlara veren temsilcimizin tek hedefi play-off’ta da başarılı sonuçlar alarak Karaman’ın adını Süper lige yazdırmak.

THF Kadınlar 1. Ligi A grubunda 17. Haftada alınan sonuçlar ise şöyle;

Karaman Minik Atılım SK 37-Eyüpsultan Bl. Göktürk Hnt. 36

İzmir Gençlik Hizmetleri 20-Cent Koleji 28

Eskişehir Hentbol 24-Polatlı Belediyesi 39

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Hentbol 1. Ligi play-off Süper Lig Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hentbol