Karaman Minik Atılım Lideri Elinden Kaçırdı

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi A grubunun 16.haftasında temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, ligin son deplasman maçında lider Polatlı Belediyespor ile karşılaştı.

Minik Atılım Spor Kulübü maça Berivan Kuş, Nil Alağaş, Gamze Özler, Yağmur Ertürk, Saliha Hatun Çelik, Çağla Güleç, Damla Güleç, Yağmur Genç, Figen Döne, Necla Fahran, Bilge Birben ve Hicret Allak kadrosuyla çıktı. Polatlı Yeni Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Tekin Çetin ile Yunus Emre Öksüz yönetti.

Maçın ilk yarısında her iki takımda başa baş bir oyun ortaya koyarken ilk devre 16-16’lık eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresinde ise temsilcimiz Karaman Minik Atılım’ın çabası galibiyete yetmedi ve lider Polatlı Belediyespor sahadan 36-31’lik skorla galibiyetle ayrıldı.

Polatlı Belediyesi bu galibiyetle puanını 23’e çıkarırken, temsilcimiz 18 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Haftanın ikinci maçındaysa Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hentbol, Avcılar 1903’ü 33-30 mağlup ederek 14 puanla üçüncü sıraya yerleşti.

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Liginde önümüzdeki hafta maç oynanmayacak. Ligin 17. Haftası 10 Mart Pazar günü oynanacak maçlarla devam edecek. Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ligdeki son maçını 10 Mart Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hentbol’le yapacak.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Baş Antrenörü İsmail Duran maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Bugün oynadığımız Polatlı Belediyesi maçından mağlubiyet ile ayrıldık. Sahada hentbolun bütün güzelliklerini her iki takımda canla başla mücadele edip izleyenlere çok güzel bir hentbol şöleni yaşattılar. Takım olarak çok güzel bir oyun sergiledik kaliteli iki takım sahada olunca az hata yapan her zaman kazanır. Bu durumu rakibimiz gerçekleştirdi, ama bu maçta sporcularımın gösterdiği hırs, istek ve arzudan çok memnunum zaten takımımız play off'u garantilemiş durumdadır. Sporcularımın döktükleri ter ve müthiş bir mücadele sergiledik leri için hepsini alınlarından öpüyorum. Emeklerine sağlık her zaman olduğu gibi bundan sonraki maçlarımıza da kazanma parolasıyla çıkacağız. Play off'ta en iyi şekilde Karamanımızı temsil edeceğiz” dedi.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Polatlı Belediyesi Türkiye Kadınlar Hentbol galibiyet Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hentbol