Karaman Minik Atılım, Lider Bursa'yı Konuk Ediyor

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi B grubunda 17. Hafta 1-2 Nisan tarihlerinde oynanacak maçlarla tamamlanacak.

B grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü 2 Nisan Pazar günü grupta 26 puanla lider olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünü konuk edecek.

Merkez Spor Salonunda saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Sivas bölgesinden Hamza Sükan ile Halil Kılıç hakem ikilisi yönetecek. Gözlemci olarak ise yine Sivas bölgesinden Mahmuz Boyraz maçta görev alacak.

Geçen hafta Göktürk GSK ile berabere kalan ve bir puana razı olan temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü bu hafta ligin güçlü ekiplerinden lider Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşısında zorlu bir mücadele verecek.

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi B grubunda 17. Haftanın ilk maçı 1 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’de İzmir Gençlik Hiz. ve GSK ile Bolu Belediyesi Spor Kulübü arasında olacak.

2 Nisan Pazar günü ise günün ilk maçı saat 13.30’da Aksaray Belediyesi Spor Kulübü ile Cent Koleji Spor Kulübü arasında olacak. Saat 15.00’deki maçlardan ilki Konyaaltı Belediye Spor Kulübü ile Göktürk Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynanacak. Yine aynı saatte Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü maçı oynanacak.