Karaman Minik Atılım, İzmir'i Fethedip geldi

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi A grubunda mücadele eden Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, hafta sonu İzmir deplasmanında önemli bir maçı daha kazanarak haftayı kayıpsız kapattı.

İzmir Serdar Yereli Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Gökhan Adıgüzel ve İldeniz Kaygusuz hakem ikilisi yönetti.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, İzmir Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü karşısına Berivan Kuş, Elif Naz Bacaksız, Gamze Özler, Saliha Hatun Çelik, Çağla Güleç, Damla Güleç, Elif Şam, Figen Döne, Cansu Kocaoğlu, Necla Fahran, Bilge Birgen, Hicret Allak kadrosuyla çıktı. Karşılaşmanın ilk devresi 10-18 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci devresinde de ev sahibi ekip İzmir Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü karşılaşmayı Saliha 14, Berivan 9, Damla 4, Çağla 3 ve Figen’in 3’er golüyle 24-35 gibi farklı skorla kazanarak puanını 16’ya çıkardı ve ikinci sıradaki yerini korudu.

Karaman Minik Atılımspor Kulübü 15. Hafta maçında 10 Şubat Cumartesi günü kendi saha ve seyircisinin önünde Cent Koleji’ni konuk edecek.

Ligin 14. Haftası sonunda lider Polatlı Belediyesi ise kendi sahasında Kastamonu Dinamik’i konuk etti. Lider bu karşılaşmayı 37-31 kazanarak puanını 20’ye çıkararak haftayı kayıpsız kapattı.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü İzmir Gençlik Hizmetleri