Karaman Minik Atılım İkide İki Yaptı

TAKİP ET

Giresun'da düzenlenen Kadınlar 1.Lig Play-off mücadelesinde, Artvin 7 Mart ile karşılaşan, Karaman Minik Atılım büyük çekişmeye sahne olan maçı 37-36 kazanarak ikide iki yaptı ve puanını dörde yükseltti. Artvin temsilcisi ise iki puanda kaldı.

Süper Lige yükselmek için mücadele eden Karaman Minik Atılım SK, ilk maçında Sivas Belediyesi’ni 40-36 yenip iyi bir başlangıç yapmıştı. Temsilcimiz Play-Off’ların ikinci gününde bugün Artvin 7 Mart ile karşılaştı.

Muhammed Ateş ve Feyzaz Şen hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmada Karaman Minik Atılım sahaya Berivan Kuş, Gamze Özler, Arzunaz Kocaoğlu, Saliha Hatun Çelik, Çağla Güleç, Damla Güleç, Figen Döne, Cansu Kocaoğlu, Bilge Birgen, Lena Mot ve Hicret Allak kadrosuyla çıktı.

İlk devresi 18-17 Artvin 7 Mart’ın üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında temsilcimiz rakibine karşı başa baş bir mücadele verdi. Son dakikaya kadar berabere giden karşılaşmadan Karaman Minik Atılım SK 37-36 galip ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmada Minik Atılım SK’nın gollerini Berivan Kuş 5, Gamze Özler 5, Saliha Hatun Çelik 12, Damla Güleç 4, Çağla Güleç 3, Figen Döne 3 ve Bilge Birben’in 5 attı.

Karaman Minik Atılım SK, Play-Off son maçını 16 Nisan Salı günü saat 17.00’de Kırşehir Belediyesi ile oynayacak.

Play-off maçları sonunda ilk iki sırayı alan iki takım, normal sezon sonunda gruplarında birinci sırada yer alan diğer iki takımla birlikte dörtlü final oynamaya hak kazanacak.

Kadınlar 1.Lig'inde 27-29 Nisan 2024 Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanacak Dörtlü Final sonrasında birinci ve ikinci sırayı alan takımlar Süper Lig'e yükselecek.