Karaman Minik Atılım galibiyete kilitlendi

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi A grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, 27 Ocak Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehir Hentbol'u konuk ediyor. Temsilcimiz bu maçtan farklı bir skorla galibiyete ulaşıp kötü gidişine dur demek istiyor.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ligin ilk yarısında yakaladığı galibiyet serisini Polatlı Belediyespor maçında aldığı mağlubiyetle sekteye uğratmıştı. Bu mağlubiyetle liderlikten de olan temsilcimiz ligin ikinci yarısına ise Kastamonu Dinamik ve Avcılar 1903 mağlubiyetleriyle başlamıştı. Geçtiğimiz haftayı BAY geçen Minik Atılım, ligin 12. Haftasında 4 puanla 7. Sırada yer alan ve ikinci yarıda oynadığı ilk iki karşılaşmayı da kazanan Eskişehir Hentbol’u konuk edecek.

Bu karşılaşmaya yeni transferleriyle mutlak galibiyet için çıkacak olan Karaman Minik Atılımspor’un artık bir puan kaybına daha tahammülü kalmadı. Temsilcimiz Eskişehir Hentbol’ü yenerek puanını 14'e çıkarıp bu haftayı BAY geçecek olan lider Polatlı Belediyesi ile arasındaki puan farkını 4’e indirmeyi hedefliyor.

Karaman Minik Atılım SK-Eskişehir Hentbol karşılaşması saat 13.00’de Merkez Spor Salonunda oynanacak. Kulüp Başkanı Ayşe Minik, bu önemli karşılaşmada Karamanlı sporseverleri takımlarına destek vermeye davet etti.

Temsilcimiz ilk yarının ilk maçında rakibi Eskişehir Hentbol’u kendi evinde 22-33 mağlup etmişti.

Hentbol Liginde haftanın maçları ise şöyle;

27 Ocak Cumartesi saat 13.00-Karaman Minik Atılım-Eskişehir Hentbol

Saat 18.00-Avcılar 1903-İzmir Gençlik Merkezleri

28 Ocak Pazar

Saat 14.00-Kastamonu Dinamik-Cent Koleji

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Eskişehir Hentbol galibiyet Ayşe Minik puan