Tebrikler Kızlar... Karaman Minik Atılım Final Four'da

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Liginde başarılı bir sezon geçiren ve ligi ikinci sırada tamamlayarak Süper Lige yükselmek için Play-Off maçlarına katılmaya hak kazanan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü 14-16 Nisan tarihleri arasında Giresun'da oynanan karşılaşmaların ilk iki maçında başarılı sonuçlar elde ederek liderliğe yükselmiş bugünkü son maçında ise Kırşehir Belediyesi'ne 37-31 mağlup olarak grubu 2. Sırada tamamlayarak Ankara'da oynanacak olan dörtlü final maçlarına katılmaya hak kazandı.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, Play-Off maçlarının son maçında bugün Kırşehir Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Mücadelede rakibine karşı iyi bir oyun ortaya koyamayan temsilcimiz ilk devreyi 13-15 yenik kapattı.

Karşılaşmanın ikinci devresinde Kırşehir Belediyesi’nin baskılı oyununa karşın zaman zaman etkili olan ve beraberlik ile üstünlüğü yakalayan temsilcimiz maçın sonunda sahadan 37-31 mağlup ayrılan taraf oldu.

Play-Off maçlarında Kırşehir Belediye 5 puanla grubu lider olarak tamamlarken, Karaman Minik Atılım SK'da 4 puanla grup ikinci olarak Final Four’a yükselen iki takım oldu. 

Karaman Minik Atılım SK Play-Off karşılaşmasının ilk gününde Sivas Belediyesi’ni 40-36, ikinci günde ise Artivin 7 Mart’ı 37-36 mağlup edip 4 puan toplamıştı. Play-Off grubunu ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz 27-29 Nisan'da Ankara'da oynanacak olan dörtlü final müsabakalarında Polatlı Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Kırşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda takımların performansına göre ilk iki sırayı alan takımlar Süper Lige yükselmiş olacak.

Lig öncesi ve sonrasında hatta Play-Off maçları öncesinde Karaman’dan tek kuruş dahi destek görmeyen, buna karşın umudunu yitirmeden Play-Off maçlarına sıkı şekilde hazırlanan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü’nü arka arkaya oynadığı üç karşılaşmada da gösterdiği başarılı performansından dolayı tebrik ediyor, Ankara'da oynananacak olan dörtlü final müsabakalarında başarılar diliyoruz.

27-29 Nisan tarihlerinde Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonunda oynanacak dörtlü final müsabakalarında A ve B grubunun liderleriyle yapılacak maçlar sonunda birinci ve ikinci sırayı alan takımlar Süper Lige yükselecek.