Karaman Minik Atılım Dörtlü Final İlk Maçında Rakibine Mağlup Oldu

TAKİP ET

2023-24 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Lig Dörtlü Final maçları 27-29 Nisan tarihlerinde Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan Polatlı Belediyesi-Karaman Minik Atılım Spor Kulübü maçıyla başladı.

Dörtlü final ilk maçları bugün oynanan iki karşılaşma ile başladı. Günün ilk maçında Polatlı Belediyesi ile Karaman Minik Atılım SK karşı karşıya geldi.

Saat 14.30’da başlayan maçı Serdar Özen ve Mehmet Küntay Taşkın hakem ikilisi yönetirken, Kadınlar 1. Ligi A grubunun lideri Polatlı Belediyesi ile play-off maçlarını ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü arasında oynanan mücadelede her iki ekipte galibiyet için ter döktü. Karşılaşma sonunda ise gülen taraf maçı 53-43 kazanan Polatlı Belediyesi oldu. Polatlı Belediyesi aldığı bu galibiyetle dörtlü final maçlarına 2 puanla başladı.

Karaman Minik Atılım SK, dörtlü final maçlarının ikinci gününde yarın saat 16.30’da Ortahisar Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Dörtlü final maçlarında, normal lig sezonu sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan Polatlı Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi ile Play-off maçları sonunda ilk iki sırayı alan Kırşehir Belediyesi ve Karaman Minik Atılım takımları tek devreli lig usulü karşılaşacak. Dörtlü Final sonunda ilk iki sırayı alan takımlar Kadınlar Süper Ligi'ne yükselecek.

Dörtlü Final karşılaşmaları, THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.