Karaman Minik Atılım'da Play Off Zamanı

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligindeki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, sahasında Cent Koleji'ni konuk etti.

Yunus Emre Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Feyyaz Şen ve Mevlüt Bayraktar hakem ikilisi yönetti. Karaman Minik Atılımspor maça Berivan Kuş, Elif Naz Bacaksız, Gamze Özler, Hümeyra Dinçer, Arzunaz Kocaoğlu, Saliha Hatun Çelik, Çağla Güleç, Damla Güleç, Elif Şam, Figen Döne, Cansu Kocaoğlu, Necla Fahran, Beril Tuana Kaya ve Bilge Birben kadrosuyla çıktı.

Karşılaşmanın ilk devresine Cent Koleji önde başladı. Temsilcimize göre daha baskın bir oyun ortaya koyan konuk ekip ilk devreyi 14-13 önde kapattı. İkinci devre maça ağırlığını koyan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, rakibine pas şansı vermedi. Karşılaşmada üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyan temsilcimiz 28-23 sahadan galip ayrılan taraf olurken, puanını 18’e çıkararak Süper Lig için play off’u garantiledi.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ligin 16. Haftasında 17 Şubat Cumartesi günü Ankara deplasmanında lider Polatlı Belediyesi ile karşılaşacak. Temsilcimiz ilk yarıda kendi evinde Polatlı Belediyesi’ne 33-39 mağlup olmuş ve bu maçın ardından liderliği rakibine kaptırmıştı.

 

LİDER HAFTAYI BİR PUANLA KAPATTI

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi A grubunun lideri Polatlı Belediyesi, hafta sonu İstanbul deplasmanında Avcılar 1903 ekibine konuk oldu. Polatlı Belediyesi sahadan 38-38 beraberlikle ayrılarak haftayı bir puanla kapattı.

Ligdeki diğer maçlarda ise Eskişehir Hentbol, İzmir Gençlik Hizmetlerine 24-25, Kastamonu Dinamik ise Eyüpsultan Bld. Göktürk Hentbol’a 29-36 mağlup oldu.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Cent Koleji Play off Süper Lig Polatlı Belediyesi