KARAMAN MİLLETVEKİLLERİ İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, ilçe ziyaretleri yapıyor. 

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, ziyaretler kapsamında Ayrancı ilçesini ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Şeker, muhtarlarla bir araya gelerek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. 
Toplantı;AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Özel İdare Genel Sekreteri, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, il müdürleri ve vatandaşların katılımıyla düzenlendi. 
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ise Taşeli bölgesinde incelemelerde bulundu. 
Konuk, Taşeli Bölgesinde Vali Yardımcısı, Kaymakamlar, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve il müdürleri ile istişare toplantısı yaptı.
Ziyaret ettiği yerlerde herkesi dinleyerek sorunlara çözüm aradıklarını dile getiren Konuk, coğrafi yapısı gereği zor şartlar altında bölgede yaşamını sürdüren Taşeli Bölgesi halkının yaşam şartlarının daha da iyileştirilmesi için çalıştıklarını aktardı.
Bölgenin coğrafi yapısı gereği zorlu olduğunu ifade eden Konuk, Coğrafi yapısı gereği bölgeye karşılık beklemeden sahip çıkan hemşerilerimiz için onların burada kalıcı olmalarını sağlayacak, özellikle ekonomik anlamda refah seviyesinin arttırılması ve daha rahat yaşam standartlarına kavuşturulması için çaba sarf ediyoruz. Ülkemizin kıt kaynakları ile eğitimden sağlığa, ulaşımdan spora, turizmden tarıma, barajlardan göletlere bölgemizde birçok alanda yapılan çalışmaların hemşerilerimiz tarafından fark edildiğini düşünüyorum” diye konuştu.
Karaman Milletvekilleri Konuk ve Şeker, daha sonra Kâzımkarabekir ilçesine geçerek burada vatandaşlarla bir araya geldi.