KARAMAN'LI KADINLAR MEYDANDA "İDAM" İSTEDİ

TAKİP ET

Karaman’daki ev kadınları sosyal medya üzerinden örgütlenerek Aktekke Meydanında çocuk istismarcılarına karşı idam istedi. Çok sayıda annenin, babanın, ablanın, ağabeyin ve kardeşin bir araya geldiği meydanda topluluk adına açıklamalar yapıldı.

 “Kadınız, anneyiz, Eylül’le, Leyla’yla, Irmak’la ve nice giden meleklerimizle acının en derinini yaşadık” sözleriyle konuşmasına başlayan  Canan Yılmaz, “Suçlular cezasını çeksin, çeksin ki acımız hafiflesin istiyoruz. Ceza ibretlik olsun ki küçük bedenlere uyanan nefisler korksun. Can korkusu vazgeçirici bir cezadır.

Çocuklarımızın başına gelen bu acı olaylar karşısında biz ebeveynlere de büyük görevler düşüyor. Allah’ın bize bahşettiği çocuklarımızı güzel işleyelim. Bizler anne ve baba olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde tamamlayalım. Önce toplumumuz düzelsin sonra ortaya çıkan sapkın zihniyetteki insan müsveddeleri için de devletimiz öyle caydırıcı ceza uygulaması getirsin ki analarımız babalarımız, milletimiz ve hatta hayvanlarımız bile rahata ersin.

Bu zihniyetsiz sapıklar kendi canlarının kıymetini bilirler, korkarlar bu yüzden ‘can tatlıdır’ ifadesini kullanmak isterim. Bundan ötürü diyorum ki, istismarcı pedofiller için tek caydırıcı yöntem idamdır” dedi.

“BU MİLLET HER YÜKÜ ALMAYA HAZIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Esra Hanife Özuyar, "Siz 15 Temmuz gecesinde telefonla canlı yayına bağlanıp ‘ben bu topraklarda milli iradenin üstünde güç tanımıyorum’ dediniz ve tarihin akışını değiştirdik.  İşte şimdi o milli irade 7’den 70’e size sesleniyor. Bedeli ne olursa olsun, ister bize barbar desinler, ister Avrupa Birliği kapılarını kapatsınlar, ister tüm dünya devletleri bize sırtını dönsün. Yeter artık pedofili, taciz, cinayet, istismar ve vatana ihanet karşısında atılacak her adımın sonucunda bu millet her türlü yükü almaya hazırdır.

“KURUN DARAĞAÇLARINI BU UTANÇTAN KURTULALIM”

Hala siyaset yapacaksa meclis, ellerini taşın altına koyamayacaksa milletvekilleriyle değil, milletin ta kendisi ile halledelim bu işi. Gerekiyorsa önce kurun sandıkları referandum yapalım, ardından kurun darağaçlarını bu utançtan kurtulalım” şeklinde konuştu.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç’in de katıldığı basın açıklamasında söz alan Günenç, Meclis göreve başladığında gerekli adımların atılacağını ve atılacak adımların hayata geçmesi için muhalefetin de “idam” konusunda oy vermesi gerektiğine dikkat çekti.