KARAMAN KARTALLARI BEŞİKTAŞ MERSİN KAMPINA KATILDI

TAKİP ET

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “09.12.2018 Pazar günü Beşiktaş Futbol Akademisi tarafından organize edilen Mersin Bölge Turnuvasına Karaman Beşiktaş Futbol Okulu 2008-2009 ve 2010 doğumlu sporcularımız ile katılım sağladık. Kafilede Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanımız Şevket Varol, Karaman Kartalları S.K. Başkanımız Halil Alkan, Yönetim Kurulu Üyemiz Özcan Varol, Teknik Direktörümüz Ramazan Delen ve Antrenörümüz Abdullah Yücer hocalarımız bulundular. 

Cumartesi günü başlayan kamp programımız Mersin gezisi ile başladı. Mersin İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Şahne'yi ziyaret ettik. Polisevi'nde konakladıktan sonra turnuvaya katıldık. Beşiktaş Futbol Akademisi Koordinatörümüz Gökhan Ataş ve scout hocamız Ali Çebi oyuncularımızı izlediler.

Çok güzel bir organizasyon da diğer çevre Beşiktaş Futbol Okullarını tanıma ve onlarla maç yapma fırsatımız oldu. Türkiye'mizin ve Beşiktaş'ımızın geleceği için çok önemli bir neslin geldiği görmek bizleri çok mutlu etti.

Karaman Beşiktaş Futbol Okulu olarak bundan sonra turnuvalara ve Beşiktaş kamplarına katılımlarımız devam edecektir. Bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, güvene bütün velilerimize teşekkür ederiz. Saygılarımla.” dedi.