KARAMAN İŞ DÜNYASI PAZAR ARAŞTIRMASI SEMİNERİNDE BULUŞUYOR

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası 13 Nisan'da Karaman'da iş dünyası temsilcilerine yönelik ihracat, ithalat başta olmak üzere ülke masaları ve Pazar araştırması kapsamında geniş kapsamlı bir eğitim seminerine hazırlanıyor.

OBB-TIM-AKİB-Karaman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği kapsamında 13 Nisan 208 tarihinde Ekonomi Bakanlığının görev alanına giren konularda iş çevrelerini bilgilendirmek amacıyla düzenlenen Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri verilecek.
    Eğitim seminerlerinde, İhracatta Sağlanan Destek Programları, İhracat Mevzuatı/Dâhilde ve Hariçte İşleme Rejimleri, Ülke Masaları ve Pazar Araştırması, Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları, Döviz Kazandırıcı Hizmetler, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları,  İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim konularında sunumlar yapılacak.
    Düzenlenecek olan Dış Ticaret Bilgilendirme seminerlerine katılım ücretsiz olacak. Seminer programları ve programların işbirliği içinde organize edildiği İşbirliği Kuruluşları listesi aşağıda yer almakta olup, katılım için ilgili İşbirliği Kuruluşlu ile temasa geçilebilecek.