Karaman'ın Sultanları Adana'nın Sultanlarını Ağırlıyor

TAKİP ET

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi 13. Gruptaki temsilcimiz Karaman Spor Lisesi bir haftalık aranın ardından bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Adana Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımını konuk edecek.

8. haftası oynanacak olan ligde Karaman’ın filede temsilcisi Karaman Spor Lisesi ilk hafta oynadığı Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas maçında aldığı galibiyetin ardından ne sahasında, nede deplasmanda oynadığı maçları kazanamadı. 3 puanla ligin son sırasında olan temsilcimiz haftalardır süren şansızlığını Adana Büyükşehir Belelediyesi karşısında yenmek istiyor.

Ligde oynadığı 6 maçtan 5 galibiyet bir mağlubiyet alan 14 puanla 3. Sırada yer alan Adana Büyükşehir Belediyesi karşısında etkili bir oyun ortaya koyup 3 puanı kazanan taraf olmak isteyen temsilcimiz tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı.

Geçtiğimiz haftayı Tarsus Belediyesi’nin ligden çekilmesi nedeniyle iptal olan maç nedeniyle dinlenerek geçiren ve hafta boyunca antrenmanlarını sürdüren Karaman Spor Lisesine hafta sonu oynayacağı Adana Büyükşehir Belediyesi karşısında başarılar dileriz.

TVF Kadınlar 2. Ligi 13. Grupta 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan 8. Haftanın maç programı şöyle;

Saat 13.00-Karaman Spor Lisesi-Adana Büyükşehir Belediyesi

Saat 13.00-Kayseri Voleybol-Kuzey Boru

Saat 13.30-Niğde Belediyesi-Yenişehir Bld. Mersin İhtisas

Saat 16.00-Aksaray 1989-İmamoğlu Belediyesi