Karaman'ın Profesyonel Voleybol Liglerindeki Tek Temsilcisi Sahaya İniyor

TAKİP ET

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 12. Grupta Karaman'ı temsil edecek olan Spor Lisesi Kadın Voleybol takımı ilk maçına 24 Ekim Pazar günü çıkıyor.

Geçen yıl gösterdiği büyük başarı ile Voleybol 2. Ligine çıkmaya hak kazanan Spor Lisesi voleybol takımı ligdeki ilk maçını Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Voleybol takımıyla yapacak.
İlk yarısı geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başlayan ve haftayı bay geçen temsilcimiz ligin ikinci haftasında Yunus Emre Spor Salonunda saat 13.00’de başlayacak karşılaşma öncesinde kulüpten yapılan açıklamada, “Son top yere düşene kadar mücadeleye devam vizyonuyla hareket ederek Karamanlılara çok güzel bir maç izletmek için biz hazırız. Siz de hazırsanız Pazar günü tüm Karamanlıları bekliyoruz” dendi.
Kadınlar 2. Voleybol ligi 12. Grupta yer alan Karaman Spor Lisesinin grubunda Günseven Şalgam Ereğli Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi İhtisas, Aksaray 1989 Spor, Niğde Belediyesi, Kayseri Voleybol, Tarsus Belediyesi, Kuzeyboru Altyapı ve Konya Anka Gençlik takımları yer alıyor.
24 Ekim Pazar günü oynanacak ligin 2. Haftasının maç programı ise şöyle;
Saat 13.00-KARAMAN SPOR LİSESİ-KAYSERİ VOLEYBOL
Saat 13.30-NİĞDE BLD-AKSARAY 1989 SPOR
Saat 14.00-TARSUS BLD-KONYA ANKA GENÇLİK
Saat 15.00-GÜNSEVEN ŞALGAM EREĞLİ BLD-KUZEYBORU ALTYAPI