KARAMAN'IN DEĞERLERİ "KİŞİSEL PUL'DA YER ALDI

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkanlığıve Karaman PTT Başmüdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında geçmişten günümüze kadar geçen sürede

Karaman’ın tarihinde önemli yeri olan değerli şahsiyetlerden Karamanoğlu Mehmet Bey, Piri Reis, Yunus Emre ve Kazım Karabekir Paşa görsellerinin Kişisel Pul olarak basımı yapıldı.
    Karaman tanıtımında önemli katkıda bulunacak olan Karaman Belediyesince yaptırılan pullar, Karaman PTT Başmüdürü Faik Göksüçukur tarafından Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ‘a takdim edildi.
    PTT Başmüdürü Faik Göksüçukur tarafından yapılan açıklamada;
    Dünyada az sayıda uygulaması bulunan ’’Kişisel Pul’’ hizmeti tanıtım ve reklam amaçlı olarak yoğun şekilde kullanılmaktadır. Kişisel Pul uygulaması sayesinde Kamu Kurum ve Kuruluşları, Gerçek ve Tüzel kişiler tarafından gönderilen görsel objeler pul olarak basılabilmekte, pul haline dönüşen bu görseller tanıtım ve hatıra amaçlı kullanılabildiği gibi APS Kurye-Kargo Posta gönderilerin üzerine yapıştırılarak posta işlemlerinde de kullanılabilmektedir. Kişisel Pul hizmetlerinden Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları, Özel Şirketler ve Bireysel olarak tüm halkımız faydalanabilmektedir. Saygılarımızla.”denildi.