Karaman İl Özel İdaresi Oturarak Voleybol Takımı "Türkiye Şampiyonu" Oldu

TAKİP ET

Paravolley Süper Ligi 2021-2022 sezonu şampiyonu Karaman İl Özel İdare Spor Kulübü oldu.

8 İlden 12 takımın katıldığı organizasyon 23-26 Haziran tarihleri arasında Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Türkiye Paravolley Süper Lig Şampiyonası ve 1. Lig play-off müsabakalar sona erdi.

Yaklaşık 160 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar sonunda Paravolley Süper Ligi 2021-2022 sezonu şampiyonu Karaman İl Özel İdare Spor Kulübü olurken, Karadeniz Ereğli Belediyespor ikinci, Ayyıldız Engelliler Spor Kulübü ise üçüncü sırayı aldı.

Paravolley Liginde Türkiye şampiyonu olan Karaman İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün bu başarısını Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’da tebrik ederek,  “Başarıyı getirecek olan imkândan ziyade cesaret ve yürektir. İmkân bir yere kadar, asıl önemli olan cesaret, yürek, kararlılık ve azimdir. Size ve Karaman’a şampiyonluk yakışır. Sizi şampiyon olarak bekliyoruz. “sözleriyle final maçlarına uğurladığımız Karaman İl Özel İdaresi Oturarak Voleybol takımımız, Zonguldak Ereğli’de final müsabakaları sonucunda “Türkiye Şampiyonu” olmuştur.  Gururumuz İl Özel İdaresi Oturarak Voleybol takımımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.