KARAMAN İÇİN 4006 TÜBİTAK BİLİ FUARI TARİHLERİ BELLİ OLDU

TAKİP ET

2017 – 2018 Yılı 4006 – TÜBİTAK Bilim Fuarları Karaman'da 18 Nisan'da başlayacak ve 31 Mayıs'ta son bulacak. Hangi okulun hangi tarihte Bilim Fuarını gerçekleştirileceği de açıklandı.

TÜBİTAK Bilim Fuarları çağrı programı, 5 - 12. sınıf öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri ve eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam sunuyor.

4006 – TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı ile hedeflenen genel amaçlar edilerek hazırlanmış projelerden oluşan ve yukarıda belirtilen amaçlar çerçevesinde düzenlenen proje sergileri 4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında yer alabiliyor.

2017 - 2018 eğitim öğretim yılı için, 4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları 18 Nisan 2018– 1 Haziran 2018 tarihleri arasında bir veya iki gün olacak şekilde her okulun kendi sınırları içerisinde gerçekleştirilecek.

Karaman’daki okullar için belirlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı tarihleri belli oldu. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu duyura göre hangi okulun hangi tarihte fuar yapacağı açıklandı. İşte o okullar ve fuar tarihleri:

NİSAN AYINDAKİ BİLİM FUARLARI

18-19 Nisan / Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi. 19 Nisan / Yunus Emre Ortaokulu ve Alparslan Ortaokulu. 18-19-20 Nisan / Fatih Anadolu Lisesi. 25 Nisan / Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karaman Bilim ve Sanat Merkezi. 25-26 Nisan / Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi. 26 Nisan / Şehit Durmuş Ali Uzun İmam Hatip Ortaokulu. 26-27 Nisan / Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu, Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yunuskent Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Yavuz Selim Ortaokulu ve Ayrancı Ortaokulu. 27 Nisan /  Mümine Hatun Ortaokulu.

2 – 10 MAYIS ARASINDAKİ BİLİM FUARLARI

2-3 Mayıs / TOKİ Anadolu Lisesi, Karaman Anadolu Lisesi ve Larende Anadolu Lisesi. 3 Mayıs / İbrahim Bey Ortaokulu ve Durmuş Ali Gülcan Ortaokulu. 3-4 Mayıs / Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karaman Bifa Anadolu Lisesi, Makbule Orman Ortaokulu, 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çoğlu Şehit ishak Sağlamoğlu Ortaokulu. 7-8 Mayıs / 100. Yıl Ortaokulu, Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız Ortaokulu ve Dumlugöze Ortaokulu. 8 Mayıs / Sudurağı Karaman Bey Ortaokulu, Sabiha Gökçen Ortaokulu, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu ve Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu. 8-9 Mayıs / İmaret Ortaokulu, Zübeyde Hanım Ortaokulu, Anafartalar Ortaokulu, 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ve Mustafa Barcın İmam Hatip Ortaokulu. 9 Mayıs / Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi, Ermenek Taşeli Anadolu Lisesi, Siyahser Ortaokulu, Fikriye ve Mehmet Çakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gülay – Azim Uyar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çamlıca Ortaokulu ve Kazım Karabekir Ortaokulu. 9-10 Mayıs / İstiklal Ortaokulu ve Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi.

10 – 31 MAYIS ARASINDAKİ BİLİM FUARLARI

10 Mayıs / Güneyyurt Şehit Mehmet Kızılca Ortaokulu, Şehit Danış Tunagil Ortaokulu, Karaman Spor Lisesi ve Bifa Ortaokulu. 10-11 Mayıs / Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu, Kemal Reis Ortaokulu, Karaman Lisesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ve Mevlana Ortaokulu. 14 Mayıs / Ermenek İmam Hatip Ortaokulu ve Civler Şehit Abit Orbay Ortaokulu. 14-15 Mayıs /  Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu. 15 Mayıs / Fatma ve Nadir Haranioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ermenek Uysal-Hasan Kalan Fen Lisise, Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Andolu Lisesi. 16-17 / Mayıs Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulu. 24 Mayıs / Kazım Karabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi. 25 Mayıs / Ermenek Mustafa ve Emine Keleş Cumhuriyet Ortaokulu. 31 Mayıs / Yunus Emre Çok Programlı Anadolu Lisesi

Haber: Adem DEMİREL