Karaman'ı lağım kokusu sardı

TAKİP ET

Karaman'daki lağım kokusu vatandaşı isyan ettirdi. Özellikle akşam saatlerinde ayyuka çıkan ağır kokunun nedeni belli olmazken, belediyeden bu konuda sessiz kalması Karamanlıları çileden çıkardı

Yıllardır Karaman’da devam eden ve bir türlü çözüm bulunamayan pis koku havaların ısınmasıyla şimdi de yerini lağım kokusuna bıraktı.

Özellikle gece belli bir saatten sonra hastane civarından kente yayılan ağır lağım kokusu, şehrin üzerine kabus gibi çöktü.

Hastane civarında yoğun olan ve kentin her yerinden hissedilebilen koku, sıcak ilkbahar gecelerinde biraz olsun hava almak için kendisini balkona atan vatandaşların adeta korkulu rüyası haline geldi.

Karamanlıların sosyal medya üzerinden paylaştığı tepki mesajları her geçen gün artarken Karaman Belediyesi’nin kokunun kaynağı konusunda sessizliğini koruması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Kokunun artık dayanılmaz boyutlara ulaştığını belirten Karamanlılar belediyeden soruna bir an önce çözüm getirmesini istedi.

Karaman geneline yayılan lağım kokusunun kaynağı tam olarak belirlenemezken kokunun kaynağına ilişkin araştırmalar devam ediyor.