KARAMAN HALKINI YASA BOĞDU

TAKİP ET

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN AİLE KARAMAN HALKINI YASA BOĞDU

Karaman’da iki otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 6 kişinin ölümü ile sonuçlanan kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi.
Merkeze bağlı Mesudiye Köyü yolunda düğün öncesi Kisecik köyünden Karaman'a gelin başı yaptırmak için eşiyle kuaföre giden Tolga Tapramaz (27) idaresindeki 42 VL 396 plakalı otomobil, Karaman'dan Demiryurt köyündeki yakınlarının düğüne giden ailenin içinde bulunduğu Birol Şan (53) idaresindeki 70 AF 930 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. 
Kaza sonrası 70 AF 930 plakalı otomobilde bulunan sürücü Birol Şan, Durdane Şan (50), Muhammet Şan (22), Dursun Şan (72) ile Havvanur Demirci (7) ve İrem Demirci (4) olay yerinde hayatını kaybetti, otomobilde bulunan Ayşe Demirci ağır yaralandı. 
Kazada diğer araçta bulunan Tolga ve Handan Tapramaz (25) çifti de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Kaza haberinin ardından düğün hazırlığında olan gelin ile damat da gelinlik ve damatlıklarıyla Karaman Devlet Hastanesine gelerek yakınları hakkında bilgi aldı. 
CENAZELER DEFNEDİLDİ 
Karaman Devlet Hastanesi morgundayapılan incelemenin ardından Havvanur Demirci ve İrem Demirci, Konya’nın Çumra ilçesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.
Kazada hayatını kaybeden Birol Şan, DurdaneŞan, Muhammet Şanve Dursun Şan da musallada kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi. 
Cenazede Şan ailesinin yakınları gözyaşı döktü. 
Karaman halkını yasa boğan kaza haber kanallarında da gündem oldu.