KARAMAN GÜNDÜZ GECE PROGRAMINDA

TAKİP ET

Kanal 7 Televizyonu Köşe Bucak Anadolu Gündüz Gece Program Ekibi Karaman'da çekimler yaptı.

Kanal 7 Televizyonu Köşe Bucak Anadolu Gündüz Gece Program Ekibi Karaman’da Anadolu Kültürünü tüm yönleri ile ekrana taşıyan Gündüz Gece Program yapımcısı Zeynep Tor, sunucusu sanatçı Kürşat Taner Biçici ve ekibi, 07-08 Ekim 2015 tarihleri arasın da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile İlimiz Merkezinde, Taşkale Köyünde, Karadağ’da ve Madenşehri Köyü’nde Karaman’ın tarihi, turistik, kültürel, ekonomik ve doğa güzelliklerini tanıtan çekimler gerçekleştirdi.
Karaman’da yapılan çekimler de İlimizin tarihi alanları, ünlü şahsiyetleri, doğal güzelliklerinin tanıtımı yapıldı. Merkeze bağlı Taşkale Köyü’nde Muhtarının katkıları ile tarlada patates sökümü ve yöresel saç böreği yapan kadınlarla çekimler yapılıp daha sonra tahıl ambarları ve Manazan Mağarasında çekimler yapıldı.
Madenşehri Muhtarının katkıları ile Karadağ’da bulunan Değle ve Madenşehri ören yerlerinde bilimsel ve arkeolojik kazıları yapılan kilisenin ile Yılkı Atlarının,  Madenşehri Köyünde Kömbe ekmeği, Çirli yemeği tarifi ve yapılmasından sonra gençlerin hazırladığı Saya seyirlik oyununun çekimleri yapıldı.
Yapılan bu çekimler önümüzdeki haftalarda Kanal 7 Televizyonunda Cumartesi günü saat 23.00 de Gündüz Gece programı içerisinde yayınlanacak.